bekendmaking teamindeling voor seizoen 2020/2021

TOP-, JEUGD-, MINICIE - We zijn blij te zien dat alle teams weer aan het trainen zijn, zij het op een aangepaste manier i.v.m. de coronamaatregelen. De betrokken commissies van onze jeugdleden zijn ondertussen verder gegaan met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de nieuwe teams. De bekendmaking van de nieuwe teams vindt plaats via de hdm website (achter de inlog) op de volgende data:  

Lees meer

alle corona-informatie gebundeld op hdm-site

Alle maatregelen die zijn getroffen en de daarbij horende regels zijn via diverse pdf's te downloaden en geclusterd terug te vinden op de site van hdm. Onder de button 'coronavirus' op de homepage is alle informatie in een oogopslag na te lezen. Hieronder is een aantal handige pdf's met de verplichte looproute op het complex alsmede de regels waar een ieder zich aan dient te houden en het protocol zodat de strikte voorwaarden die de overheid heeft gesteld kunnen worden nageleefd. 

Lees meer

dit jaar geen YA-reizen wegens corona

Helaas gaan de reizen van de Youth Academy 2020 naar Indonesië, Togo, Nepal en India niet door vanwege de corona-crisis. De YA-commissie heeft de beslissing met alle betrokkenen aan het begin van de corona-uitbraak welbewust genomen. Hopelijk ziet de wereld er volgend jaar iets anders uit en kunnen de reizen naar de YA-landen weer plaatsvinden.

Lees meer

extra kamp in de zomervakantie

Vanwege de enorme populariteit in deze corona-tijden hebben we besloten nog tweede hdm-zomerkamp aan te bieden! Deze is in week 2 van de zomervakantie - maandag 27 t/m vrijdag 31 juli. Inschrijven kan vanaf 1 juni 2020 om 20.00 uur. 

Lees meer
Toon al het nieuws

Fay van der Elst ook volgend seizoen bij Amsterdam

Naast Hester zal ook Fay van der Elst hdm gaan verlaten om bij Amsterdam te gaan hockeyen. De 22 jarige spits is op haar 17de bij hdm komen spelen. In deze 5 jaar groeide ze uit tot een belangrijke speelster voor Dames 1. Tot haar 21ste speelde ze in Jong Oranje, en afgelopen jaar mocht ze ook aan het grote Oranje ruiken.

Lees meer
Toon al het tophockey nieuws

challenges en oefeningen tijdens Corona-crisis

VIDEO - hdm-trainer Marc Nota heeft een filmpje gemaakt voor iedereen die zijn hockeyskills wil oefenen nu alle sportvelden zijn gesloten. Ook kun je nog meedoen aan de challenges die de tophockeytrainers elke drie dagen uitzetten. Of je nu jong, oud, in de breedte- top of veteranen speelt; iedereen kan eraan meedoen. Dames 1 geeft telkens uitleg en laat duidelijk zijn wat de uitdaging is.

Lees meer

MB4 zaalkamioen zonder te spelen

Terwijl D1 op de sportcampus in de weer was, kon MB4 alleen thuis maar afwachten of ze kampioen werden. Zondagavond om 21.30 u was het eindelijk duidelijk: hdm MB4 is zaalkampioen!

Lees meer
Toon alle Uit de teams