golfevent hdm Open 2020 afgelast

Zoals velen van jullie weten, vindt jaarlijks in september de "hdm Open" plaats, een golfwedstrijd voor hdm-ers op het inmiddels meer dan prachtige complex van Golf Duinzicht, de golfclub die in het verleden door hdm op en rond de velden van hdm is gestart.

Lees meer

wie wordt de nieuwe cameraman/vrouw van dames 1?

Hdm dames 1 zoekt voor aankomend seizoen een nieuwe cameraman of -vrouw om de wedstrijden (uit en thuis) in de Hoofdklasse te filmen. Wil jij iets bijverdienen.... , ben jij enthousiast én wil je graag iets leren op het gebied van video-analyse, dan zijn wij op zoek naar jou!!

Lees meer

webredactie zoekt nog versterking

De webredactie van hdm verzorgt een groot deel van de communicatie rondom hdm via de website, clubapp en social media. Daarnaast maakt de webredactie wekelijks het hdm-journaal, posters/flyers, zorgt het voor fotografie en beheert onder meer ook de technische werking van de clubapp en narrowcasting in het clubhuis. Met ruim 700.000 pageviews per jaar en meer dan 1600 gebruikers van de clubapp, is het bereik onder de hdm-leden groot te noemen. Om de webredactie weer op sterkte te brengen zijn wij binnen de club op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers!

Lees meer

in de zomer op hdm hockeyen op woensdagen!

In de zomervakantie-periode van zaterdag 18/7 tot en met 10/8 is het complex (clubhuis, en bar en toegangshek) alleen op woensdagavond geopend en gedurende de activiteiten van het hdm Buurthuis van de Toekomst.

Lees meer

samen kunnen we de Compassiebeer realiseren!

Reinier de Graaf neemt na 5 jaar afscheid als sponsor topjeugd van hdm. Bestuurslid hdm en manager Facilitair Bedrijf van het Reinier de Graaf Ziekenhuis, Robbert Jan van der Ent Braat, is enorm blij met de exposure die het ziekenhuis heeft gehad rondom de ingebruikname van het nieuwe Gasthuis in Delft (2015), maar ook ten aanzien van de lopende bouw van de nieuwe moderne polikliniek in Voorburg (opening 2021).

Lees meer
Toon al het nieuws

foto's en video: H1 oefent tegen HIC (6-2)

Als voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Promotieklasse is de oefencampagne van heren 1 van start gegaan. Komende periode worden diverse oefenwedstrijden afgewerkt. Afgelopen zaterdag werd het Amstelveense HIC met 6-2 verslagen.

Lees meer

nieuwe JA1-keeper uit Barcelona zoekt woonruimte

Jan Joosten komt het komend seizoen bij hdm JA1 keepen, woont nu nog in Spanje en zoekt woonruimte in Delft. Degene die met de gouden tip komt ontvangt een nieuwe Thunder hockeystick. Jan stelt zichzelf graag voor en vertelt iets over het hockey(verenigings-)leven in Barcelona.

Lees meer

“ambitie is durven dromen en daar vol voor gaan”

Erik van Driel, trainer en coach van hdm H1: ,,Na maanden van hard werken door bestuur, TC en heren 1-betrokkenen hebben we een hele mooie groep spelers weten samen te brengen. De kern van spelers van het afgelopen jaar blijft intact en is aangevuld met een mix van oud hdm-gezichten, jeugdspelers en spelers uit de regio.''

Lees meer
Toon al het tophockey nieuws

Agenda

Donderdag 13 augustus
19:30 – 21:00

MOP D1 - hdm D1 (oefenwedstrijd)

19:30 – 21:00

Rotterdam H1 - hdm H1 (oefen)

Zondag 16 augustus
12:45 – 14:15

hdm D1 - Amsterdam D1 (oefenwedstrijd)

14:45 – 16:30

hdm H1 - Cartouche H1 (oefen)

Woensdag 19 augustus
19:30 – 21:30

Klein Zwitserland H1 - hdm H1 (oefen)

Donderdag 20 augustus
20:00 – 21:30

hdm D1 - Leiden D1 (oefenwedstrijd)

Zaterdag 22 augustus
14:45 – 16:30

hdm H1 - Nürberg HTC (oefen)

Zondag 23 augustus
12:45 – 14:15

Victoria D1 - hdm D1 (oefenwedstrijd)

Donderdag 27 augustus
20:30 – 22:00

uitgestelde ALV mei 2020

Vrijdag 28 augustus
19:30 – 21:15

hdm H1 - HGC H1 (oefen)

Zondag 30 augustus
12:45 – 14:15

Bloemendaal D1 - hdm D1 (oefenwedstrijd)

Toon volledige agenda

MD3 start al vol enthousiasme aan nieuwe seizoen

Wat fantastisch om nog voordat het seizoen begint alvast samen te trainen en oefenwedstrijdjes te spelen. De MD3 heeft er optimaal van genoten. De dames, trainers en coaches maakten een vliegende start. De sponsoren zijn geregeld en het eerste teametentje was een groot succes. Op naar een sportief en gezellig seizoen.

Lees meer

challenges en oefeningen tijdens Corona-crisis

VIDEO - hdm-trainer Marc Nota heeft een filmpje gemaakt voor iedereen die zijn hockeyskills wil oefenen nu alle sportvelden zijn gesloten. Ook kun je nog meedoen aan de challenges die de tophockeytrainers elke drie dagen uitzetten. Of je nu jong, oud, in de breedte- top of veteranen speelt; iedereen kan eraan meedoen. Dames 1 geeft telkens uitleg en laat duidelijk zijn wat de uitdaging is.

Lees meer
Toon alle Uit de teams