oproep: waar kun jij hdm mee helpen?

hdm is altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen op onze actieve vereniging. Ruim driehonderd vrijwilligers zijn, naast hun baan, dag in dag uit bezig om te zorgen dat alles op hdm op rolletjes loopt.

Lees meer

filmpje: iedereen weer blij om te sporten

FILMPJE - Na de verplichte sluiting van de sportvelden kunnen de teams na twee maanden weer trainen. Soms op anderhalve meter, de jeugd tot 12 kan zelfs weer partijtjes spelen. De commissie Sportiviteit en Respect maakte een mooi compilatiefilmpje met reacties van spelers en trainers langs de velden.

Lees meer

bekendmaking teamindeling voor seizoen 2020/2021

TOP-, JEUGD-, MINICIE - We zijn blij te zien dat alle teams weer aan het trainen zijn, zij het op een aangepaste manier i.v.m. de coronamaatregelen. De betrokken commissies van onze jeugdleden zijn ondertussen verder gegaan met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de nieuwe teams. De bekendmaking van de nieuwe teams vindt plaats via de hdm website (achter de inlog) op de volgende data:  

Lees meer

alle corona-informatie gebundeld op hdm-site

Alle maatregelen die zijn getroffen en de daarbij horende regels zijn via diverse pdf's te downloaden en geclusterd terug te vinden op de site van hdm. Onder de button 'coronavirus' op de homepage is alle informatie in een oogopslag na te lezen. Hieronder is een aantal handige pdf's met de verplichte looproute op het complex alsmede de regels waar een ieder zich aan dient te houden en het protocol zodat de strikte voorwaarden die de overheid heeft gesteld kunnen worden nageleefd. 

Lees meer

dit jaar geen YA-reizen wegens corona

Helaas gaan de reizen van de Youth Academy 2020 naar Indonesië, Togo, Nepal en India niet door vanwege de corona-crisis. De YA-commissie heeft de beslissing met alle betrokkenen aan het begin van de corona-uitbraak welbewust genomen. Hopelijk ziet de wereld er volgend jaar iets anders uit en kunnen de reizen naar de YA-landen weer plaatsvinden.

Lees meer
Toon al het nieuws

hdm tv

mooie versterking voor hdm heren 1

Heren 1 heeft voor komend seizoen drie oude bekenden aan zich weten te binden. Boris Burkhardt (Amsterdam), Wiegert Schut (Amsterdam) en Jasper Siebert (Cartouche) zijn opgenomen in de selectie van Erik van Driel. Zij zullen zowel op het veld als in de zaal actief zijn.

Lees meer
Toon al het tophockey nieuws

Agenda

Zondag 9 augustus
12:45 – 14:15

hdm D1 - HGC D1 (oefenwedstrijd)

Donderdag 13 augustus
19:30 – 21:00

MOP D1 - hdm D1 (oefenwedstrijd)

Zondag 16 augustus
12:45 – 14:15

hdm D1 - Amsterdam D1 (oefenwedstrijd)

Donderdag 20 augustus
20:00 – 21:30

hdm D1 - Leiden D1 (oefenwedstrijd)

Zondag 23 augustus
12:45 – 14:15

Victoria D1 - hdm D1 (oefenwedstrijd)

Zondag 30 augustus
12:45 – 14:15

Bloemendaal D1 - hdm D1 (oefenwedstrijd)

Toon volledige agenda

hdm tv

challenges en oefeningen tijdens Corona-crisis

VIDEO - hdm-trainer Marc Nota heeft een filmpje gemaakt voor iedereen die zijn hockeyskills wil oefenen nu alle sportvelden zijn gesloten. Ook kun je nog meedoen aan de challenges die de tophockeytrainers elke drie dagen uitzetten. Of je nu jong, oud, in de breedte- top of veteranen speelt; iedereen kan eraan meedoen. Dames 1 geeft telkens uitleg en laat duidelijk zijn wat de uitdaging is.

Lees meer

MB4 zaalkamioen zonder te spelen

Terwijl D1 op de sportcampus in de weer was, kon MB4 alleen thuis maar afwachten of ze kampioen werden. Zondagavond om 21.30 u was het eindelijk duidelijk: hdm MB4 is zaalkampioen!

Lees meer
Toon alle Uit de teams