UPDATE: mondkapje verplicht bij betreden clubhuis

UPDATE 2 DECEMBER 2020 - In navolging tot de in ons land geldende coronaregels voor binnenruimtes, is het per 1 december verplicht voor elk persoon van 13 jaar en ouder om een mondkapje te dragen bij het betreden van het clubhuis. Dit geldt voor iedereen die gebruik maakt van het sanitair en op weg is naar de hdm-zaal. Verder blijven alle tot nu toe geldende regels onveranderd evenals de te volgen routes om de zaal in en uit te gaan zoals onderaan beschreven.

Lees meer

kerstverrassing voor buurthuis deelnemers

Via het Nationaal Ouderenfonds mogen we in de week van 14 december een verrassing aanbieden aan alle deelnemers van het hdm Buurthuis van de Toekomst. We zijn op zoek naar vrijwilligers die deze boxen mee willen helpen uitdelen tussen 14 en 23 december, alles corona-proof uiteraard.
Heb jij een uurtje over? Meld je dan aan via buurthuis@hdmonline.nl

KNHB Winter Webinars voor trainers/coaches/arbiters

De KNHB nodigt alle trainers, coaches en scheidsrechters uit om deel te nemen aan één of meer online sessies van de KNHB Winter Webinars. In de periode van 7 t/m 17 december 2020 organiseren wij voor iedere doelgroep (trainers, coaches en scheidsrechters) sessies die je helpen om in het nieuwe jaar nóg beter het veld op te gaan. Tijdens alle sessies staat het thema ‘Samen sterker’ centraal.

Lees meer

speciale blauwe kaart in coronatijd

CIE S&R - Omdat we in deze coronaperiode niet tegen andere clubs spelen maar als hdm'ers tegen elkaar heeft de Commissie Sportiviteit & Respect een alternatieve blauwe kaart bedacht; de blauwe kaart voor trainers/scheids/managers en coaches. Zij dragen eraan bij dat er, ondanks de maatregelen van de overheid, tóch gehockeyd kan worden!

Lees meer

hdm corona richtlijnen per 23 oktober 2020

BESTUUR HDM/SSG - Voor de aankomende periode van trainingen en (jeugd)oefenwedstrijden hebben we vanuit hdm richtlijnen opgesteld waarin de geldende richtlijnen en regels van de overheid, het RIVM, NOC*NSF en de KNHB zijn samengebracht. Volg de adviezen en richtlijnen altijd op.

Lees meer

Sint gespot op hdm bij minitraining

2020, Corona... voor iedereen een heel gek jaar,
Ook voor de Sint, maar hij kreeg het toch weer voor elkaar.
Gestopt met thuiswerken om een bezoekje te brengen aan alle lieve mini's van hdm,
Helaas voor alle ouders dit keer alleen te volgen via het fietspad, de ouderapp en Instagram.
Hockeyen met Sint en Piet, spelen voor cadeautjes en pepernoten,
Iedereen heeft met een dikke glimlach van deze mooie dag genoten!

Lees meer
Toon al het nieuws

hdm tv

voorstelrondje D1: Tessa B, Anke, Willemijn en Marieke

Inmiddels hebben zes speelsters van dames 1 iets meer over zichzelf verteld in het voorstelrondje. We krijgen een beetje inzicht wat hen beweegt om topsporter te zijn. Deze week hebben verdedigers Anke Sanders, Marieke de Haas (met wie zingt zij karaoke-duetten in de auto?) en Willemijn Muntinga de 9 vaste vragen beantwoord. Spits Tessa Beetsma laat weten welk lekkernij zij niet aan zich voorbij laat gaan!

Lees meer

ontknoping SuperCup voor topjeugd D en C

TOPJEUGDCOMMISSIE - Drie zaterdagen achter elkaar feest op veld 1 voor de topjeugdteams, blije gezichten bij alle spelers en speelsters en ook bij alle trainers en coaches die weer bereid waren om de teams te begeleiden. De hdm-SuperCup is vanwege corona in het leven geroepen en wie weet wel iets om te onthouden en om komende jaren terug te laten komen, in welke vorm ook!

Lees meer

voorstelrondje H1: Duco, Javier en Wiegert

Deze week hebben heren 1-spelers Javier Osses, Duco Telgenkamp en aanvoerder Wiegert Schut de vragenlijst ingevuld en antwoord gegeven op de acht vragen. Het laatste woord is later deze week aan teamoudste Lennart Kallenberg. En van dames 1 begint de voorstelronde met Jip Blaas.

Lees meer
Toon al het tophockey nieuws

Agenda

Zaterdag 12 december
Zaterdag 19 december
Zondag 20 december
Toon volledige agenda

hdm tv

ook veterinnen B traint op hdm coronaproof

Ook Dames Veterinnen B is weer gestart met trainen na zes weken stil te hebben gezeten. Ze hebben er veel zin in om weer op het veld te staan en dat uiteraard volgens de coronaregels op anderhalve meter en in vaste groepjes van 4: volledig COVID-proof!

ruim zes weken geleden…..

Weer een abrupt einde aan de Trimhockeycompetitie. Vanaf dat moment niet met bal en stick op het veld gestaan en de gezelligheid van alle woensdagavond trimmers moeten missen. Dat is raar, als je jaar in jaar uit gewend bent om een balletje te spelen en lekker in de derde helft een praatje te maken. Pas dan merk je goed, door het te missen, hoe een vereniging als hdm ‘verenigt’.

Lees meer

gemixte MD7, MD8 en MD11 spelen drieluik

Op een mooie zonnige dag (wel koud) mochten wij een drieluik spelen met MD7, MD8 en MD11. De teams waren volledig gemixt, even wennen (vooral ook voor de coaches) maar wel super leuk. Hilarisch dat we speelden met een bal in de vorm van een avocado, of was het toch een peer? Sommige dames waren wel heel blij dat ze weer met een gewone bal mochten spelen. Al met al super leuke potten!

 

Lees meer
Toon alle Uit de teams