betreden hdm-complex strikt verboden!!!

BESTUUR SSG - Overeenkomstig de opgelegde maatregelen van de overheid, de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de KNHB is ons sportcomplex volledig gesloten en zijn de hekken dicht. Het is dus ook niet toegestaan om het hdm-complex te betreden door over de hekken klimmen of andere sluiproutes te nemen. Wij vragen de kinderen en ouders van kinderen om dit dringende advies op te volgen! Het betreden van afgesloten sportvelden van andere (hockey)verenigingen is uiteraard ook niet toegestaan!

update inzake coronavirus; complex hdm gesloten

BESTUUR HDM - Overeenkomstig de opgelegde maatregelen van de regering, de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de KNHB zijn op hdm alle wedstrijden, trainingen en overige activiteiten stilgelegd tot en met 6 april en is het sportcomplex tot die tijd gesloten.

Voorts heeft de Nederlandse regering op 23 maart j.l. de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sportclubs en sportaccommodaties waaronder sporthallen en sportvelden, open te stellen, staat nog tot en met 6 april. NOC*NSF is met het ministerie van VWS in overleg wat de nieuwe maatregelen praktisch betekenen voor sporten in de buitenruimte en voor de competities. Houd de website in de gaten voor verdere berichtgeving.

Wees alert, volg de richtlijnen en zorg goed voor elkaar

overlijden Tom Smabers

Eergisteren ontvingen wij het droevige bericht dat Tom Smabers op 75-jarige leeftijd is overleden. Tom was een HBS'er in hart en nieren.

Lees meer

bericht van de Seniorencommissie

Wat missen wij jullie in deze periode! Niet alleen het getik van de stick tegen de bal, het geluid van de bal op de plank, de yell voor de wedstrijd, maar ook de saamhorigheid die er heerst binnen de teams en de gezelligheid op het terras na de wedstrijd.

Lees meer

virtuele informatie sessie voor 1e en 2e jaars A

Terwijl de hockeyactiviteiten stil liggen, zijn zowel de jeugdcommissie als de seniorencommissie druk bezig met de plannen voor volgend seizoen. We willen daar zowel de 1e als 2e jaars A-leden bij betrekken en hen goed informeren. Aangezien we elkaar niet op de club kunnen ontmoeten, gaan we daarvoor gebruik maken van technologie.

Lees meer

nieuwsbrief van de commissie hdm & maatschappij

Maatschappelijke betrokkenheid is de derde pijler van hdm. Hdm vindt ook de sociale prestaties van de club en haar leden belangrijk, op de club, in de buurt en daarbuiten. Ook in deze Corona-tijden, zit de commissie hdm&maatschappij niet stil.

Lees meer
Toon al het nieuws

hdm tv

alle goals uit de Promotieklasse heren

De start van de tweede helft van de competitie is voor onze heren 1 niet volgens plan verlopen. De koploper verloor met 5-1 van Schaerweijde en staat nu derde. Bekijk alle goals van het duel in de samenvatting vanaf 1.51.

Lees meer
Toon al het tophockey nieuws

Agenda

Zondag 5 april

Pinoké D1 - hdm D1 (afgelast)

HBS H1 - hdm H1 (afgelast)

Zondag 19 april
12:45 – 14:15

hdm D1 - HGC D1 (afgelast)

14:45 – 16:15

hdm H1 - Voordaan H1

16:00 – 22:00

SuperSunday

Maandag 20 april
20:00

inschrijving hdm-zomerkamp

Zondag 26 april
12:45 – 14:15

hdm D1 - Laren D1

14:45 – 16:15

Nijmegen H1 - hdm H1

Vrijdag 1 mei
17:30 – 21:00

seniorenborrel

Zondag 3 mei
12:45 – 14:15

Amsterdam D1 - hdm D1

14:45 – 16:15

hdm H1 - Laren H1

Toon volledige agenda

hdm tv

challenges en oefeningen tijdens Corona-crisis

VIDEO - hdm-trainer Marc Nota heeft een filmpje gemaakt voor iedereen die zijn hockeyskills wil oefenen nu alle sportvelden zijn gesloten. Ook kun je nog meedoen aan de challenges die de tophockeytrainers elke drie dagen uitzetten. Of je nu jong, oud, in de breedte- top of veteranen speelt; iedereen kan eraan meedoen. Dames 1 geeft telkens uitleg en laat duidelijk zijn wat de uitdaging is.

Lees meer

MB4 zaalkamioen zonder te spelen

Terwijl D1 op de sportcampus in de weer was, kon MB4 alleen thuis maar afwachten of ze kampioen werden. Zondagavond om 21.30 u was het eindelijk duidelijk: hdm MB4 is zaalkampioen!

Lees meer
Toon alle Uit de teams