Update: overzicht van alle hdm coronavoorschriften V2

UPDATE: We hebben alle richtlijnen mbt corona voor het complex op een handig overzicht gezet (versie V2). Dat kun je makkelijk downloaden (aan het einde van dit artikel staat de link) zodat je altijd op de hoogte bent van de geldende regels op hdm. Lees ALLE voorschriften goed door en kijk bij uitwedstrijden ook altijd even op de website van de club waar je op bezoek gaat. Er gelden regionaal of zelfs lokaal soms andere regels op de sportcomplexen. Alle wijzigingen die hdm doorvoert staan hieronder vermeld.

Lees meer

corona: registreer je bij betreden sportcomplex!

BESTUUR HDM/SSG - De overheid heeft via een persconferentie nieuwe aangescherpte maatregelen afgekondigd in de strijd tegen COVID-19. Deze nieuwe maatregelen hebben ook consequenties voor hdm en de horeca op hdm. Wij vragen nadrukkelijk jullie aandacht voor de registratie die vanaf heden DAGELIJKS op het hdm sportcomplex Groenendaal (inclusief LST) geldt.

Lees meer

Hockey Republic is nu Jumbo Hockey

SPONSORBERICHT - Afgelopen 15 augustus zijn de Hockey Republicwinkels officieel Jumbo Hockeywinkels geworden! We zien je dan ook graag in Breda, Bussum, Heemstede, Rijswijk of Utrecht. Hier vind je een groot assortiment aan nieuwe hockeyartikelen tegen vaste lage prijzen en collega’s die je van goed advies kunnen voorzien.

Lees meer

extra driedaags minikamp in de herfstvakantie

KAMPLEIDING - Afgelopen seizoen hebben veel kinderen (en leiding) helaas het minikamp moeten mislopen door corona. Voor onze jongere vriendjes en vriendinnetjes in de hdm E- en F-jeugd hebben we een grote verrassing!! Een extra driedaags kamp in de herfstvakantie. Inschrijven vanaf dinsdag 22 september 20.00 uur.

Lees meer

alle regels samengevat in spelregelboekjes SCHC

SCHEIDSRECHTERSCIE - Sinds een aantal jaren brengt hockeyclub SCHC uit Bilthoven jaarlijks spelregelboekjes uit. Zowel voor veldhockey, als zaalhockey, als voor de 3-, 6- en 8-tallen. En sinds dit seizoen ook een boekje wat minder over de regels gaat, maar vooral hoe je moet fluiten: 'Goed fluiten in een notendop'.

Lees meer
Toon al het nieuws

hdm tv

UPDATE: reserveren voor duels D1 en H1 verplicht

BESTUUR HDM - Voor de aankomende thuiswedstrijden van H1 en D1 kunnen ALLEEN (ouders van) leden, aan hdm verbonden geregistreerde* vrijwilligers en hdm-donateurs reserveren (lees verder hieronder). Niet gereserveerd = geen plek aan KG1 tijdens de wedstrijden van hdm D1 en H1!

Lees meer

VIDEO: D1 na 4 wedstrijden zonder puntverlies

VIDEO - Afgelopen zondag wist Dames 1 in Rotterdam tegen Victoria de vierde achtereenvolgende winst te boeken. Jip Dicke trof het Victoria-goal drie keer. Coach Ivar Knötschke en de kersverse aanvoerder van dames 1, Tessa Clasener, spraken na de wedstrijd in de derde speelronde in en tegen Laren (0-2 winst) met hockey.nl.

Lees meer
Toon al het tophockey nieuws

Agenda

Zondag 27 september
12:45 – 14:15

hdm D1 - Bloemendaal D1

14:45 – 16:15

hdm H1 - SCHC H1

Maandag 28 september
Donderdag 1 oktober
20:30 – 22:00

Zoetermeer H1 – hdm H1 (R2 GoldCup)

Zondag 4 oktober
12:45 – 14:15

Kampong D1 - hdm D1

14:45 – 16:15

Were Di H1 - hdm H1

Woensdag 7 oktober
20:30 – 22:00

HIC H1 - hdm H1 (inhaal)

Donderdag 8 oktober
20:30 – 22:00

Klein Zwitserland D1 - hdm D1 (R3 GoldCup)

Zondag 11 oktober
12:45 – 14:15

hdm D1 - Pinoké D1

14:45 – 16:15

hdm H1 - Voordaan H1

Maandag 12 oktober

spelregelavond (CIE-scheidsrechters)

Toon volledige agenda

hdm tv

start seizoen 20-21 met de blauwe kaart

Afgelopen speelronden toonden een aantal hdm-teams de tegenstander de blauwe kaart. De kaart waarmee de teams elkaar een compliment kunnen geven. Veel clubs in de regio omarmen de blauwe kaart en hebben een soortgelijke variant ontwikkeld. Met de blauwe kaart kunnen teams hun wedstrijd samen met de tegenstander op een positieve manier afsluiten.

Lees meer

MD1 onstpannen voor de strafcorner

Deze foto is zaterdag 5 september genomen tijdens de wedstrijd die MD1 tegen Rijswijk MD1 speelde. De strafcorner ging er ook in omdat ze in de voorbereiding zo “ontspannen” zijn. De uitwedstrijd werd met overmacht (0-19) gewonnen.

MD3 start al vol enthousiasme aan nieuwe seizoen

Wat fantastisch om nog voordat het seizoen begint alvast samen te trainen en oefenwedstrijdjes te spelen. De MD3 heeft er optimaal van genoten. De dames, trainers en coaches maakten een vliegende start. De sponsoren zijn geregeld en het eerste teametentje was een groot succes. Op naar een sportief en gezellig seizoen.

Lees meer
Toon alle Uit de teams