webredactie zoekt nog versterking

De webredactie van hdm verzorgt een groot deel van de communicatie rondom hdm via de website, clubapp en social media. Daarnaast maakt de webredactie wekelijks het hdm-journaal, posters/flyers, zorgt het voor fotografie en beheert onder meer ook de technische werking van de clubapp en narrowcasting in het clubhuis. Met ruim 700.000 pageviews per jaar en meer dan 1600 gebruikers van de clubapp, is het bereik onder de hdm-leden groot te noemen. Om de webredactie weer op sterkte te brengen zijn wij binnen de club op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers!

Lees meer

in de zomer op hdm hockeyen op woensdagen!

In de zomervakantie-periode van zaterdag 18/7 tot en met 10/8 is het complex (clubhuis, en bar en toegangshek) alleen op woensdagavond geopend en gedurende de activiteiten van het hdm Buurthuis van de Toekomst.

Lees meer

samen kunnen we de Compassiebeer realiseren!

Reinier de Graaf neemt na 5 jaar afscheid als sponsor topjeugd van hdm. Bestuurslid hdm en manager Facilitair Bedrijf van het Reinier de Graaf Ziekenhuis, Robbert Jan van der Ent Braat, is enorm blij met de exposure die het ziekenhuis heeft gehad rondom de ingebruikname van het nieuwe Gasthuis in Delft (2015), maar ook ten aanzien van de lopende bouw van de nieuwe moderne polikliniek in Voorburg (opening 2021).

Lees meer

in memoriam ... Bas van Benten

Ons bereikte het verdrietige nieuws dat op 2 juli jl. Bas van Benten op 45-jarige leeftijd is overleden. De kinderen van Bas zijn Britt uit MC2 en Kalle uit JD2. Bas was getrouwd met Kim van der Fliert, lid van de tuchtcommissie en speelster van Dames Vet E.

Lees meer
Toon al het nieuws

nieuwe JA1-keeper uit Barcelona zoekt woonruimte

Jan Joosten komt het komend seizoen bij hdm JA1 keepen, woont nu nog in Spanje en zoekt woonruimte in Delft. Degene die met de gouden tip komt ontvangt een nieuwe Thunder hockeystick. Jan stelt zichzelf graag voor en vertelt iets over het hockey(verenigings-)leven in Barcelona.

Lees meer

“ambitie is durven dromen en daar vol voor gaan”

Erik van Driel, trainer en coach van hdm H1: ,,Na maanden van hard werken door bestuur, TC en heren 1-betrokkenen hebben we een hele mooie groep spelers weten samen te brengen. De kern van spelers van het afgelopen jaar blijft intact en is aangevuld met een mix van oud hdm-gezichten, jeugdspelers en spelers uit de regio.''

Lees meer

zo kwam Ashley Hoffman bij hdm D1 terecht

Dames 1 heeft zich voor het komend seizoen zeker gesteld van twee buitenlandse internationals, de Britse Erica Sanders en de Amerikaanse Ashley Hoffman. De aanvoerder van team USA komt binnenkort naar Nederland. Onlangs sprak Hoofdklassehockey.nl met de buitenlandse aanwinst van hdm.

Lees meer
Toon al het tophockey nieuws

Agenda

Zondag 9 augustus
10:45 – 12:00

hdm H1 - HIC H1 (oefen)

12:45 – 14:15

hdm D1 - HGC D1 (oefenwedstrijd)

Donderdag 13 augustus
19:30 – 21:00

MOP D1 - hdm D1 (oefenwedstrijd)

19:30 – 21:00

Rotterdam H1 - hdm H1 (oefen)

Zondag 16 augustus
12:45 – 14:15

hdm D1 - Amsterdam D1 (oefenwedstrijd)

14:45 – 16:30

hdm H1 - Cartouche H1 (oefen)

Woensdag 19 augustus
19:30 – 21:30

Klein Zwitserland H1 - hdm H1 (oefen)

Donderdag 20 augustus
20:00 – 21:30

hdm D1 - Leiden D1 (oefenwedstrijd)

Zondag 23 augustus
12:45 – 14:15

Victoria D1 - hdm D1 (oefenwedstrijd)

14:45 – 16:30

SCHC H1 - hdm H1 (oefen)

Donderdag 27 augustus
20:30 – 22:00

uitgestelde ALV mei 2020

Toon volledige agenda

MD3 start al vol enthousiasme aan nieuwe seizoen

Wat fantastisch om nog voordat het seizoen begint alvast samen te trainen en oefenwedstrijdjes te spelen. De MD3 heeft er optimaal van genoten. De dames, trainers en coaches maakten een vliegende start. De sponsoren zijn geregeld en het eerste teametentje was een groot succes. Op naar een sportief en gezellig seizoen.

Lees meer

challenges en oefeningen tijdens Corona-crisis

VIDEO - hdm-trainer Marc Nota heeft een filmpje gemaakt voor iedereen die zijn hockeyskills wil oefenen nu alle sportvelden zijn gesloten. Ook kun je nog meedoen aan de challenges die de tophockeytrainers elke drie dagen uitzetten. Of je nu jong, oud, in de breedte- top of veteranen speelt; iedereen kan eraan meedoen. Dames 1 geeft telkens uitleg en laat duidelijk zijn wat de uitdaging is.

Lees meer
Toon alle Uit de teams