eerste match met Taakie!

CIE HDM EN MAATSCHAPPIJ - De pilot die we bij de (ouders van de) jongste jeugd met Taakie gestart zijn is succesvol verlopen. Caroline, moeder van Reinout uit JF4, reageerde op het 'Taakie webredacteur' en helpt HDM nu met onder andere het redigeren van de website en het HDM-journaal. Daarnaast zijn we in gesprek met een aantal potentiële vrijwilligers over wat zij leuk zouden vinden.

Lees meer

blauwe kaarten oktober en november 2021

De teams hebben weer veel blauwe kaarten en complimenten uitgedeeld aan de tegenstanders. Een blauwe kaart geven na de wedstrijd is een goed gebruik! Hieronder een overzicht van de laatste veldwedstrijden van 2021.

Lees meer

algemene zaalhockey informatie 2021-2022

WEDSTRIJDSECRETARIS ZAAL - Tijdens het zaalseizoen hebben we te maken met allerlei praktische zaken om te trainen en competitie te spelen. Ook in de tijd van corona proberen we zo lang mogelijk door te gaan. Toch is er een aantal zaken anders georganiseerd dan 'normaal'. Lees hier alle informatie over de zaalcompetitie, regels en DWF goed door!

Lees meer

het moment om je hypotheek over te sluiten?

BERICHT HOOFDSPONSOR RABOBANK - ,,Als betrokken sponsor van je vereniging, attendeer ik je graag op een mogelijke kans. Op dit moment is de hypotheekrente (nog) laag en stijgen de gasprijzen. Door je hypotheek over te sluiten, kan je mogelijk de maandlasten verminderen'', aldus Harry Wientjens, directeur coöperatieve Rabobank van regio Den Haag.

Lees meer
Toon al het nieuws

ziekte Niels sloeg bij H1 in als een bom

Afgelopen weken heeft H1 campagne gevoerd voor Stichting Matchis. Goed nieuws dat teamgenoot Niels Blaak door stamceldonatie nu kankervrij is en weer kan denken aan het sporten op hoog niveau. Hockey.nl sprak met Rick van den IJssel over de actie van hdm H1.

Lees meer

Tessa B., Jip en Imme naar WK, Tessa C. tegen België

Jip Dicke, Imme van Es en Tessa Beetsma zijn door jong oranje-bondscoach Erik van Driel geselecteerd voor het WK onder 21 dat van 5 t/m 16 december in Zuid-Afrika wordt gespeeld. Tessa Clasener kan op 10 november haar debuut in Oranje maken tijdens het Pro League-duel tegen het nationale elftal van België.

Lees meer

H1 blijft winnen; D1 verspeelt punten in slotminuut

In het dubbelweekend heeft dames 1 tijdens de twee Haagse derby's flinke averij opgelopen. Zowel tegen KZ (2-2) als tegen HGC (3-2) werd in de laatste minuut een dure tegengoal geïncasseerd. Heren 1 staat al weken zonder puntverlies bovenaan in de Promotieklasse; ditmaal was Almere (1-4) de verliezende partij.

Lees meer
Toon al het tophockey nieuws

Agenda

Zondag 12 december
09:00 – 18:00

speelronde 1 Hoofdklasse zaal TCR (Rotterdam)

Zondag 19 december
09:00 – 18:00

speelronde 2 Hoofdklasse zaal Jan Massink (Nijmegen)

Zondag 2 januari
09:00 – 18:00

speelronde 3 Hoofdklasse (H.) zaal Galgenwaard (Utrecht)

09:00 – 18:00

speelronde 3 Hoofdklasse (D.) zaal De Beuk (Purmerend)

Zondag 9 januari
09:00 – 18:00

speelronde 4 Hoofdklasse (D.) zaal Zuiderpark (Den Haag)

09:00 – 18:00

speelronde 4 Hoofdklasse (H.) zaal Sporthallen Zuid (Amsterdam)

Vrijdag 25 februari

seniorenborrel

Vrijdag 29 april

seniorenborrel

Toon volledige agenda

MD1 wint Marcel Balkestein Hoofdklasse toernooi

Afgelopen zaterdag speelde MD1 een spannende finaledag op het Marcel Balkestein Hoofdklasse toernooi. Voor het eerst kon er sinds lange tijd weer gestreden worden om de 1e prijs en die werd binnengehaald na een overwinning op Hurley (4-1)!

foto's: terugblik hockeysummerday met heren 1

FOTO'S - Afgelopen zaterdag vulden de velden zich met F-E-D-jeugd om de hockeysummerday van heren 1 bij te wonen. Een mooie belevenis om samen met heren 1 spelletjes te doen, de skills te verbeteren en te gamen. Een geslaagde dag met een grote opkomst. De opbrengst van de hockeydag gebruikt heren 1 voor het trainingskamp en de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Lees meer

seizoen 21/22: MD8 is er klaar voor!

MD8 is klaar voor het nieuwe seizoen en stellen zichzelf graag even voor. Een prachtige mix van passie en hockeyplezier. Is dit het leukste hdm team van seizoen 2021/2022?
MD8 heeft er zin in en kan niet wachten op het komende seizoen!

Toon alle Uit de teams